Επίπεδο 2

levels_code

Απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που που προσεγγίζουν τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Ευθύνης με ή όχι συστηματική μεθοδολογία. Σε αυτό το επίπεδο συνδέονται με την Ελληνική Πλατφόρμα Βιωσιμότητας.

Καταθέστε τα σχόλια σας για τα κριτήρια που πιστεύετε ότι ταιριάζουν στο Επίπεδο 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κριτήρια και από τα άλλα Επίπεδα με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των κριτηρίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 κριτήρια στο επίπεδο αυτό.

5 Κριτήρια (προστίθενται και τα 5 κριτήρια του Επιπέδου 1)
Στόχοι
Διαχείριση Πόρων
Ίσες Ευκαιρίες
Απασχόληση
Τοπική Κοινωνία

Ένα σχόλιο στο “Επίπεδο 2

  1. Αν τελικά οι Στόχοι μεταφερθούν στον Επίπεδο 1 (εφόσον η στόχευση είναι να συμμετέχουν και μικρότερες επιχειρήσεις στο Επίπεδο 1) τότε εδώ θα έχουμε Στρατηγική μου ταιριάζει περισσότερο σε ΜΜΕ. Επίσης πολύ σημαντικό να αποσαφηνιστούν οι Ίσες Ευκαιρίες και η Απασχόληση λαμβάνοντας υπόψη και τα Εργασιακά Δικαιώματα του Επιπέδου 1. Και στα τρία αν δεν κάνω λάθος προτείνονται τα ίδια GRI ενώ οι διατυπώσεις καταφέρνουν κάπως να διαχωρίσουν το κάθε κριτήριο, υπάρχει η αίσθηση μια σύγχυσης και της καταλληλότητας για ΜΜΕ που στοχεύουν το Επίπεδο 2.

Comments are closed.